NOVA OBJAVA GUDELJA JE JOŠ TUŽNIJA... Nemanja se ponovo oglasio nakon gubitka bebe - Mali anđeo, ovo je za ćerku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 09:55

NOVA OBJAVA GUDELJA JE JOŠ TUŽNIJA... Nemanja se ponovo oglasio nakon gubitka bebe - Mali anđeo, ovo je za ćerku!

Nemanja i Anastasija trenutno prolaze kroz najteži životni period.

Fudbaler Nemanja Gudelj preksinoć je putem svog Instagram profila obavestio javnost da su nažalost on i njegova izabranica, Anastasija Ražnatović izgubili bebu.

Anastasija je tokom jučerašnjeg dana odlučila da se na neko vreme potpuno povuče iz javnosti, pa je ugasila svoj profil na ovoj društvenoj mreži, a najteži period u životu kroz koji sada prolazi, provodi u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemanje i svojih najbližih prijatelja i članova porodice.

Gudelj je odlučio da se ponovo oglasi na svom Instagramu, i zahvali se na pruženoj podršci i lepim rečima koje su im uputili ljudi.

- Hvala vam! - napisao je Nemanja na španskom uz emotikon crvenog srca i sklopljenih ruku.

Nakon ove objave, Nemanja je postavio i svoju fotografiju sa fudbalskog terena, a emotikon malog anđela je mnoge rastužio.

Nemanja je objavio i reči podrške njegovih kolega, ali i fanova fudbalskog kluba, koji su poručili "Sevilji" da igra za Gudeljevu ćerku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGROMAN UDARAC za Nemanju Gudelja! Nakon Anastasijinog POBAČAJA, ovo je SVE slomilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Nemanja i Anastasija trenutno prolaze kroz najteži životni period...Samo nekoliko nedelja nakon što su saopštili da će postati roditelji, pevačica Anastasija Ražnatović i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj primili su najtužniju vest - izgubili su bebu...Fudbaler je ovu informaciju podelio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ RONI SUZE NA TRIBINAMA Nakon gubitka bebe bodrila Nemanju Gudelja, fudbaler se odmah oglasio: "ZA NJU"

Izvor: Blic, 01.Jun.2023, 08:34

Fudbaler Nemanja Gudelj juče je igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, njegov tim je odneo pobedu, a pevačica Anastasija Ražnatović se pojavila na tribinama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.