Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 12:26

OGROMAN UDARAC za Nemanju Gudelja! Nakon Anastasijinog POBAČAJA, ovo je SVE slomilo (FOTO)

Nemanja i Anastasija trenutno prolaze kroz najteži životni period.

Samo nekoliko nedelja nakon što su saopštili da će postati roditelji, pevačica Anastasija Ražnatović i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj primili su najtužniju vest - izgubili su bebu.

Fudbaler je ovu informaciju podelio na svom Instagramu ističući da je ovo za njih veoma bolan trenutak. Nemanja ne krije koliko ih je vest o gubitku bebe pogodila, te su zamolili sve za razumevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u teškim trenucima kroz koje prolaze.

Pored velikog šoka za ženu koja izgubi trudnoću, ništa manji šok nije ni za muškarce.

Mnogi očevi kada saznaju da je žena izgubila bebu nemaju nikakav stav o tome. Međutim kako vreme prolazi, tako i oni postaju svesniji da neće imati malu devojčicu koju će gledati i paziti dok odrasta ili malog dečaka sa kojim će igrati fudbal ili ići na pecanje.

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Ipak, tipičan stav muškarca koji se prvi put suočava sa ovom situacijom jeste da će on ubrzo “popraviti stvar”,  te da žena nema razloga za brigu. Međutim, onog trenutka kada shvate koliko bol oseća njegova partnerka, muškarac počinje da se oseća nemoćno i beznadežno.

Upravo to se može videti i na objavama fudbalera, koji se zahvalio svima na podršci i podelio reči podrške njegovih kolega, ali i fanova fudbalskog kluba, koji su poručili "Sevilji" da igra za Gudeljevu ćerku. Nakon saznanja o pobačaju, Nemanjine fanove je i ovo rastužilo.

Mnoge žene se razbesne na muževe, kada čuju rečenicu utehe " Ne očajavaj, još uvek možemo imati i drugo dete." Trebalo bi da znate da je za majku, baš ta beba bila jedinstvena i posebna. Čak u slučaju da žena već ima decu to joj neće ublažiti tugu. Pričajući o novoj trudnoći, muškarci na neki način pokušavaju da “poprave” stvari, jer se osećaju odgovornim. Ipak, muževi ne bi ovo trebalo da rade, jer je u tim trenucima ženi potrebna podrška, ohrabrenje i puno, puno ljubavi i strpljanja. Samo podrška će joj pomoći da lakše prebrodi gubitak, piše Bebac.

Muškarci obično ne zovu prijatelje ili rodbinu da bi razgovarali o svojim osećanjima, pa čak ni o pitanju ove teme.  Oni smatraju da je to samo njihava tuga za koju niko drugi ne treba da zna. Opet, neki očevi počinju da zapisuju sve šta im se dešava, i na taj način lakše uspevaju da prebrode tugu koju osećaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.