PRVA IZJAVA LUNE ĐOGANI NAKON TAJNOG VENČANJA: Objasnila sve pa najavila veliko slavlje, evo i kada

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 13:38

PRVA IZJAVA LUNE ĐOGANI NAKON TAJNOG VENČANJA: Objasnila sve pa najavila veliko slavlje, evo i kada

Morali su to da urade.

Luna Đogani i Marko Miljković juče su se u Opštini Rakovica venčali. A danas, dan nakon venčanja, ispred zgrade u kojoj živi pojavila u trenerci.

Luna je u devetom mesecu trudnoće, a novinarske ekipe su je snimile kada je izašla da prošeta psa.

- Čekamo bebu svaki dan, dobro sam, koliko mogu. Odradili smo to samo zbog bebe, morali smo. Slavlje će biti kad dođe beba. Ja sad ne mogu ništa, nisam u stanju ni da slavim ni da budem sređena, ni ništa - reklaje Luna.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Luna je takođe najavila veliko slave kada beba dođe na svet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POCEPANA I RAŠČUPANA: Ovako izgleda Luna samo dan nakon venčanja - NISAM U STANJU DA SLAVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021

U Kućnom izdanju...Luna Đogani i Marko Miljković juče su se u Opštini Rakovica venčali. A danas, dan nakon venčanja, ispred zgrade u kojoj živi pojavila u trenerci...Luna je izvela da prošeta psa u kučnom izdanju te je na sebi imala pocepanu trenerku i raščupanu kosu pokupljenu u punđu a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.