PROMENIO TAKTIKU: Filip Mijatov otkrio da ulazi u novu sezone Zadruge, pa SPOMENUO Anu i Davida i TUŽBU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 16:27

PROMENIO TAKTIKU: Filip Mijatov otkrio da ulazi u novu sezone Zadruge, pa SPOMENUO Anu i Davida i TUŽBU!

Sad je spreman.

Četvrta sezona popularnog rijalitija "Zadruga" se bliži, a već neko vreme se spekuliše ko će se sve naći u Beloj kući od septembra.

I danas je portal Srbija Danas ispred zgrade Pinka, a jedan od budućih učesnika je i bivši učesnik Zadruge Filip Mijatov.

Na samom početku razgovora Filip je je otkrio da je sada promenio taktiku:

- U prošloj sezoni sam bio spreman, pa se ispostavilo da sam bio nespreman, pa rekao ajde da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenimo taktiku. Ništa je očekujte od mene, biću dosadan.

Mijatov je takođe otkrio da su ga tužili Ana Korać i David Dragojević, a na pitanje kako se odvija taj proces on rekao:

- Nemam nikakve informacije kako se odvija taj proces, tužba mi stiže na progešnu adresu, ja tamo ne živim. Kada mi budu našli pravu adresu možda ću je dobiti.

Za sam kraj Filip je otkrio da mu nekoliko bivših devojaka ulazi u četvrtu sezonu, ali da on sada neće reći o kome je reč kao i da je je nešto spremao 10 meseci ali da će to obelodaniti za nedelju dana i da će to biti pravi bum. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.