PROGOVORIO O UČEŠĆU U ZADRUZI 7 - Bilal najavljen kao učesnik rijalitija na Hype televiziji, a ovako priča o Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 11:16

PROGOVORIO O UČEŠĆU U ZADRUZI 7 - Bilal najavljen kao učesnik rijalitija na "Hype" televiziji, a ovako priča o Eliti

Otkrio njegov stav o narednoj sezoni!

Bilal Brajlović, bivši učesnik Zadruge, najavljen je kao potencijalni učesnik rijalitija na televiziji "Hype".

Brajlović je odgovarao na pitanja svoje podrške na Instagramu, a jedno od pitanja se ticalo i potencijalnog ulaska u sedmu sezonu Zadruge:

- Ima li šanse za Elitu 7? - glasilo je jedno od pitanja.

- Da li Elita 7 ima šanse kod mene? Hahaha - odgovorio je Brajlović.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktor televizije "Hype", Saša Mirković, sinoć je objavio saopštenje da će se rijaliti na njegovoj televiziji ipak realizovati.

Ono što je zanimljivo je da je tagovao među njegovim zaposlednim, Dalilu Dragojević, Milana Miloševića, Mema Haljevca, Anđelu Đuričić, ali i Bilala Brajlovića, koji je bio učesnik Zadruge i nije diskvalifikovan ali je uvek pričao protiv ove televizije nakon učešća u rijalitiju.

Mnogi su pomislili da je Bilal jedan od takmičara rijalitija koji organizuje televizija "Hype", a tim povodom se oglasio i sam Brajlović:

- Veliko bravo i aferim za Sašu Mirkovića - napisao je Bilal na svom Instagramu uz emotikone aplauza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.