POTPISAO JE UGOVOR ZA ZADRUGU 7 - objavio slike iz kancelarije Milice Mitrović: Stari zadrugar se vraća

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 22:52

POTPISAO JE UGOVOR ZA ZADRUGU 7 - objavio slike iz kancelarije Milice Mitrović: Stari zadrugar se vraća

Jedva čekamo novu sezonu.

Kako je Veliki šef najavio, nova sezona rijalitija "Zadruga", koja će ovog puta nositi naziv "Elita", uskoro bi trebala da počne, a u javnosti se već uveliko spekuliše ko bi mogao da se nađe na već poznatom imanju u Šimanovcima.

Produkcija već uveliko pregovara sa velikim rijaliti zvezdama o učešću u narednoj sezoni, a za sada je zvanično saopšteno samo jedno ime koje će učestvovati u sedmoj sezoni, a to je Lepi Mića. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se pretpostavlja, on neće biti jedini bivši učesnik ove sezone.

Naime, opšte je poznato da se iz godine u godinu u novu sezonu pojavi i dosta bivših zadrugara, a jedan od njih, Boža Džons, podelio je zanimljivu objavu na svom Instagram profilu.

Boža je na Instagramu objavio fotografiju sa potpisivanja ugovora iz televizije Pink., piše Republika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PROGOVORIO O UČEŠĆU U ZADRUZI 7 - Bilal najavljen kao učesnik rijalitija na "Hype" televiziji, a ovako priča o Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 11:16

Otkrio njegov stav o narednoj sezoni!..Bilal Brajlović, bivši učesnik Zadruge, najavljen je kao potencijalni učesnik rijalitija na televiziji "Hype"...Brajlović je odgovarao na pitanja svoje podrške na Instagramu, a jedno od pitanja se ticalo i potencijalnog ulaska u sedmu sezonu Zadruge:..- Ima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.