PROGOVORILA! Pamela otkrila ŠTA OSEĆA prema Asanžu i šta je PRIVLAČI kod njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA! Pamela otkrila ŠTA OSEĆA prema Asanžu i šta je PRIVLAČI kod njega!

Kako je do toga došlo?!

Već mesecima se piše o romansi Pamele Anderson i Džulijana Asanža, ali se ona sve do sada nije nije oglašavala povodom ovih glasina.

U emisiji "Dobro jutro, Britanijo" njoj je postavljeno direktno pitanje da li su ona i osnivač Vikiliksa prijatelji ili su u ljubavnoj vezi.

- U prijateljskim smo odnosima. Veoma prijateljskim. Volim Džulijana, on je jedan od najinteresantnijih muškaraca koje sam upoznala. Hrabar je, a nema ničeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seksepilnijeg od odvažnosti - priznala je ona.

Voditelj je tada zaključio da je Pamela u romantičnoj vezi sa Asanžom, ali je ona to negirala.

- Da li sam zaljubljena u Džulijana? Ne, imam ljubavnog partnera - rekla je ona tajanstveno, ne želevši ništa d aotkriva o svom ljubavnom statusu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.