PRINOVA U PORODICI ŠAULIĆ - zakazano i VENČANJE! Lepe vesti se brzo proširile - u septembru VELIKO SLAVLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 08:54

PRINOVA U PORODICI ŠAULIĆ - zakazano i VENČANJE! Lepe vesti se brzo proširile - u septembru VELIKO SLAVLJE

Žele intimnu svadbu, samo za najbliže

Generalni konzul RS u Cirihu, Mihajlo Šaulić, sin tragično nastardalog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, zakazao je venčanje sa svojom verenicom Marinom Velimirović.

Mihajlo i njegova verenica staće na ludi kamen u septembru ove godine, kako piše "Objektiv" i navodi da supružnici očekuju i prinovu sledeće godine.

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku - rekao je izvor za pomenuti medij.

- Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela - dodao je izvor blizak porodici Šaulić.

Kako se navodi, Mihajlo i Marina sve organizuju u dogovoru, a cela porodica i prijatelji presrećni su zbog lepih vesti.

Inače, Marina je diplomirani pedagog iz Beograda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mihajlo Šaulić postaje tata: Porodica se priprema za spektakularnu svadbu

Izvor: B92, 04.Jul.2022

Porodica Šaulić ovih dana ima veliki razlog za sreću. Mihajlo Šaulić odlučio je da stane na "ludi kamen" i verenicu Marinu Velimirović odvede pred oltar...Budući supružnici saznali su da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana..."Svi su neopisivo srećni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.