Mihajlo Šaulić postaje tata: Porodica se priprema za spektakularnu svadbu

Izvor: B92, 04.Jul.2022, 12:26

Mihajlo Šaulić postaje tata: Porodica se priprema za spektakularnu svadbu

Porodica Šaulić ovih dana ima veliki razlog za sreću. Mihajlo Šaulić odlučio je da stane na "ludi kamen" i verenicu Marinu Velimirović odvede pred oltar.

Budući supružnici saznali su da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana.

"Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovih dana već u toku", rekao je izvor za "Objektiv".

Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja već su obavešteni, dok će drugi uskoro dobiti zvanične pozivnice. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.