PRIČALO SE DA SU ZA SLOBU: Luna otkrila KOME su ZAISTA posvećene NOVE PESME! TEKST, jako dirljiv!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČALO SE DA SU ZA SLOBU: Luna otkrila KOME su ZAISTA posvećene NOVE PESME! TEKST, jako dirljiv!

Ovo je jedina istina!

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, odgovorila je na mnoge spekulacije koje se provlače po medijima ovih dana.

Iako se prethodnih dana spekulisalo da se njen dečko Marko Miljković uselio u njen stan, ona navodi da to nije istina.

- Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugarka.

Pobednica "Zadruge 2", koja se posle rijalitija upustila u muzičke vode, kaže da bi pre sarađivala sa Kijom Kockar nego sa Slobom Radanovićem.

- Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gde bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako peva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju - rekla je Đoganijeva.

Luna se zatim osvrnula na nove pesme koje su već spremne, te je otkrila kome su posvećene, pošto se spekulisalo da su za Slobu.

- Pesme su posvećene meni. Kroz te pesme pevam o tome kako sam se osećala prethodne dve godine u svojim vezama. Kada sam bila ostavljena, povređena... Ja sam kroz tih par minuta dala sebi za pravo da otpevam kako sam se osećala. Pesme su jako emotivne, ali nisu spore, brze su - objasnila je pobednica "Zadruge 2".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lunu zvao BIVŠI dok je Marko sedeo pored nje! Onda se desilo OVO!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2019

Iako se prethodnih dana spekulisalo da se Marko Miljković uselio u stan Lune Đogani, ona navodi da to nije istina. – Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.