(VIDEO) Đoganijeva u neverici: Marko se u emisiji žestoko svađao sa Majom, a kada su se kamere ugasile ona ga pozvala u provod!

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Đoganijeva u neverici: Marko se u emisiji žestoko svađao sa Majom, a kada su se kamere ugasile ona ga pozvala u provod!

Sukob između Maje Marinković i Marka Miljkovića datira iz takmičenja u najgledanijem rijaliti šou programu “Zadruga 2”, ali i ljubavne iskre koje su imali u Beloj kući. Paparaco je uhvatio Marinkovićevu u razgovoru sa Markom, dok je na samo nekoliko metara sedela i pobednica “Zadruge 2″, Luna Đogani, a sve se dešavalo iza kulisa emisije ”Amidži šou”. Luna se pravila da ne obraća pažnju na njih dvoje. Međutim, ona je po svoj prilici bila u neverici, jer je Maja Marka pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u provod, i to nepunih pola sata nakon njihove žestoke svađe pred kamerama. youtube.com/RTV Pink Official More
The post (VIDEO) Đoganijeva u neverici: Marko se u emisiji žestoko svađao sa Majom, a kada su se kamere ugasile ona ga pozvala u provod! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Luna Đogani snimila prvu pesmu: Pojavio se snimak iz studija!

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019

Luna Đogani, pobednica “Zadruge 2”, tokom boravka u Beloj kući je najavljivala da će snimiti pesmu kada bude izašla uz rijalitija. Izgleda da Đoganijeva ne gubi vreme, već je prionila na posao i već je počela sa snimanjem. Tekst njene prve pesme se već pojavio u javnost, a mnogi naslućuju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.