PRETUČENA NOVINARKA KURIRA! Održana konferencija za novinare

Izvor: Svet, 12.Dec.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČENA NOVINARKA KURIRA! Održana konferencija za novinare

Povodom napada na novinarku Kurira Ljiljanu Stanišić, održala se konferencija za novinare u prostorijama Adrija medija grupe u Vlajkovićevoj broj 8. O napadu koji se dogodio na nju, govorila je novinarka Ljiljana Stanišić i odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić.

“Znam da su uz mene kolege i da je iza mene ozbiljna medijska kuća. još uvek ne mogu da poverujem šta mi se desilo. Ne želim da se to ponovi i da iko više prođe taj pakao. Ne želim da se plašim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Pretili su mojoj deci, a taj strah nikada neće proći”, rekla je Ljiljana Stanišić.
 
svetsvet
The post PRETUČENA NOVINARKA KURIRA! Održana konferencija za novinare appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brutalno pretučena novinarka: Presreli je na ulici i napali

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019

Policija je privela i saslušala trojicu napadača, koji su posle ispitivanja pušteni da se brane sa slobode NOVINARKA "Kurira" Ljiljana Stanišić, brutalno je napadnuta i pretučena u noći između 4. i 5. decembra samo zato što su ljudi koji su sedeli za susednim stolom restorana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.