Brutalno pretučena novinarka: Presreli je na ulici i napali

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno pretučena novinarka: Presreli je na ulici i napali

Policija je privela i saslušala trojicu napadača, koji su posle ispitivanja pušteni da se brane sa slobode NOVINARKA "Kurira" Ljiljana Stanišić, brutalno je napadnuta i pretučena u noći između 4. i 5. decembra samo zato što su ljudi koji su sedeli za susednim stolom restorana u kojem bila pomislili da ih snima. Policija je privela i saslušala trojicu napadača, koji su posle ispitivanja pušteni da se brane sa slobode. Povodom napada na novinarku juče je u njenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << medijskoj kući održana konferencija za medije gde su izneti i novi detalji. - Kada sam krenula kući, zaustavio me je jedan dečko, a pored njega su bile dve devojke. Tražili su da obrišem snimak koji ja ni nemam - ispričala je novinarka. - Pretili su mi, ali ja nisam dozvolila da mi uzmu telefon. Onda su fizički nasrnuli na mene. Šutnuli su me i brutalno udarili u glavu. Pretili su mojoj deci i taj strah nikada neće proći. Odgovorni urednik "Kurira" Rajko Nedić rekao je da su posle prijave policiji, tri osobe privedene i saslušane: - Znamo ko su, ali smo odlučili da ne iznosimo njihova imena dok se istraga ne završi. Ne želimo da ugrozimo rad nadležnih organa. Zato nismo ni obavestili javnost sve do sada, kako ne bi smo remetili istragu. Naša koleginica je zadobila teške telesne povrede, glave i kičme.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZA OSUDU Novinarka “Kurira” Ljiljana Stanišić napadnuta: "Tukli je i pretili njenoj deci"

Izvor: Blic, 12.Dec.2019

U noći između 4. i 5. decembra novinarku Ljiljanu Stanišić napale su tri osobe ispred lokala na Vračaru, udarale je, šutirale i otimale telefon, da bi joj zatim poručuli “da će joj zaklati decu”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.