PREOKRET - Stefan Karić i pobednica Zadruge uhvaćeni zajedno - snimak potvrđuje glasine nakon raskida

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 12:40

PREOKRET - Stefan Karić i pobednica Zadruge uhvaćeni zajedno - snimak potvrđuje glasine nakon raskida

Lumperaj.

Izgleda da su Stefan Karić i Iva Grgurić, pobednica Zadruge 3, uživali i lumpovali u istom klubu i veselili se uz iste pesme.

Naime, na Instagramu su oboje podelili storije u kome su prikazali atmosferu u jednom prestoničkom lokalu.

Ono što su oštre oči fanova primetili da su na oba kratka snimka u pozadini mogu videti zadrugari - Stefan na Ivinoj priči, a Grgurićeva kod Karića.

Iz snimka nije jasno da li su oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno izašli  zajedno ili su im separei bili jako blizu.

Podsetimo, Stefan Karić i Iva Grgurić imali su turbulentnu vezu u rijalitiju "Zadruga 3", a on je nedavno raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević i letos u emisiji "Narod pita" priznao da ga je Jovanino ponašanje "ohladilo".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.