PREKID EMISIJE, Matora povilenela zbog Anite i Angeline Zašto tvoja MAJKA vređa moje RODITELJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 09:52

PREKID EMISIJE, Matora povilenela zbog Anite i Angeline "Zašto tvoja MAJKA vređa moje RODITELJE?"

Matoroj dovoljno teško pada što svedoči rađanju nove ljubavi između Anite i Anđela, tako da su uvrede na račun njenih roditelja bili samo kap koja je prelila čašu.

U toku večeri bila je aktuelna emisija "Pitanja gledalaca", koju je vodio Milan Milošević. Goreo je Balkan, gorelo je sve. Najviše je pregorela Jovana Tomić Matora, koja je saznala bolnu istinu iz spoljnog sveta.

Milan je, kako samo on ume i zna, pokrenuo pravi haos samo jednim komentarom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Matoroj otvorio oči i naterao je da izgubi kompas.

- Anita, koliko si ponosna na tvoju majku koja stoji iza tebe i srcem i dušom 24 sata? - glasilo je pitanje gledaoca.

- Značilo mi je kada mi je Darko rekao hipotetičko pitanje. Vidim da posle svega ona stoji iza mene, jer mi se prošle godine nije javila, ali sam srećna što će mi stizati čestitke - rekla je Anita.

- Mogu ti reći da vređa tvoje roditelje opasno - rekao je Milan, i pokrenuo lavinu.

- Moje roditelje vređa?! Je l' sam ja zaslužila da me tvoja majka vređa?! Kad ste vas dve bile u svađi, pa stavljam storije - rekla je Matora.

- Neka radi šta hoće, ne zanima me - rekla je Anita.

- Ti si meni rekla da hoće da uđe tvoja mama u rijaliti, a sada kada ti odgovara da se ona pljuje. Što je pljujem?! - rekla je Matora.

- Ti si nju pre toga vređala...Kada sam trebala da se izmanipulišem, onda je bilo da se ne vređam, a sada kada odgovara, onda se okreće - rekla je Matora.

- Trebala si da kažeš da to nije u redu, a ti si prećutala - rekao je Munjez.

- Šta su moji roditelji uradili tebi i njoj?! Ona je htela da nas razdvoji - urlala je Matora iz pethih žila.

- Ja stvarno ne razumem, je l' sad treba da vređa svoju majku?! - skočio je Anđelo.

- Ako neko misli, ja mislim već tri dana o stvarima koje me ne zanimaju. I to što kažem, kažem jer smo se same brinule, išle kada te je majka ucenjivala, slala mi poruke da brišem kada te je blatila i ti očekuješ da mene ne zaboli...Htela sam najbolje, uslovljavala je Anitu - plakala ja Matora.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelo OTROV za gej veze u "Eliti": Zbog Apolona sa Zvezdare pukla tikva u još jednom odnosu u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Otkad je ušao, Anđelo drma i mirne i nemirne luke u svim vezama, a noćas je bio razlog još jednog raskida u "Eliti"!..Anđelo Ranković se nedavno uselio u "Elitu" i napravio pravi pravcati haos. Anita Stanojlović je odlepila za njim, zbog čega njena supruga Jovana Tomić Matora svakodnevno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.