Anđelo OTROV za gej veze u Eliti: Zbog Apolona sa Zvezdare pukla tikva u još jednom odnosu u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 12:58

Anđelo OTROV za gej veze u "Eliti": Zbog Apolona sa Zvezdare pukla tikva u još jednom odnosu u Beloj kući

Otkad je ušao, Anđelo drma i mirne i nemirne luke u svim vezama, a noćas je bio razlog još jednog raskida u "Eliti"!

Anđelo Ranković se nedavno uselio u "Elitu" i napravio pravi pravcati haos. Anita Stanojlović je odlepila za njim, zbog čega njena supruga Jovana Tomić Matora svakodnevno doživljava nervne slomove, iako njih dve nisu zajedno.

Međutim, tu nije kraj dramama koje ovaj dečko izaziva. Sinoć se saznala istina u emisiji "Pitanja gledalaca", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Anđelo je postao zaslužan za kraj još jednog gej rijaliti odnosa.

Naime, publika je raskrinkala Anđelu Šparavalo i njeno odmeravanje Anđela, zbog čega je njena devojka Bojana Pavlović, malo je reći, pobesnela.

Zašto ne priznaš da si u strahu u vezi sa Bojanom, vidimo svi da gledaš u Anđela? - pročitao je voditelj Milan Milošević pitanje Anđeli.

Stvarno ne gledam u njega, to mahinalno pogledam, nikad ga nisam gledala na taj način. Ja nemam strah, meni je lepo sa Bojanom - pravdala se Anđela.

- To misli cela kuća, dečko je bez majice bio i ona je prekoputa gledala preko naočara u njega. Apsolutno ona gleda njega, to je i Anđelo rekao - dodala je Slađa Lazić.

Sme devojka da pogleda, ja joj zabraniti neću, ne vidim ništa loše u tome, živimo u zajedničkom prostoru - istakao je Ranković.

Bojana je izdramila i došlo je do sukoba sa Rankovićem.

- Pogledala je u Anđela kad je bila na žurci, ona nema prirodnu reakciju, kad je Slađa potkačila to me je iznerviralo. Kao da je to sve istina - rekla je Bojana.

- Nisam ga pogledala uopšte, ja sam bila sa njom kad je on ušao. Ustala sam normalno da odgovorim na pitanje, rekla sam da ga ne vidim uopšte... - pravdala se Šparavalo.

- Ma mene boli uvo za to, uopšte me ne dotiče. Niti sam na koga ljubomorna, niti me bilo šta dotiče, moja samouverenost ide do neba. Pošto je ona danas nominovala Anitu, ja moram da razmišljam unapred, ja znam kako to sve funkcioniše - istakla je Pavlovićeva.

Anđela je spustila naočare i i te kako je gledala Anđela dok smo svi sedeli, ja sam to videla - priznala je Anita.

Zbog ove neprijatnosti, Anđela je do kraja večeri na kolenima molila Bojanu da izglade odnose, i da je prizna kao devojku i partnerku.

Srbija Danas/Republika.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.