PREBACIO SVU KRIVICU NA MALOLETNCU: Šako Polumenta PROGOVORIO ISKRENO o privatnim snimcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBACIO SVU KRIVICU NA MALOLETNCU: Šako Polumenta PROGOVORIO ISKRENO o privatnim snimcima

I drugi muškarcu laju i snimaju se.

Prošlo je skoro mesec dana od kako je u medije procureo prvi privatni erotski snimak koji je pevač Šako Polumenta navodno slao maloletnoj devojci.

A post shared by Šako Polumenta (@sakopolumentaofficial) on Apr 22, 2017 at 11:36am PDT

Nedugo, nakon toga, procurelo je još nekoliko njegovih intimnih snimaka. On je sada priznao da je bio besan i povređen kada se našao u centru ovog skandala, te krivicu svalio na maloletnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ih je objavila, i kojoj, kako kaže, nije mesto u kafićima ni na društvenim mrežama.

ONI SU SUPERFINALISTI! Nezaboravno veče u TALENTU! Ovo su četvorica veličanstvenih (VIDEO)

- Jeste, sve je istina, ali slao sam snimke kome treba, a ne toj i toj osobi. Ljudi su zloupotrebili to što je ona maloletna, ako je maloletna šta će ona u lokalu i da ima svoje profile... Nebitno, neću o njoj uopšte da pričam - rekao je Šako u emisiji "Exkluziv", te dodao da još ne zna kako su snimci procureli u javnost.

- Poslao sam osobi koja je u tom trenutku meni značila mnogo. Sad, da li je u pitanju telefon koji je izgubljen i ukraden, ili je došlo od te osobe - kaže pevač.

NJIH JE ŽIRI VEĆ IZGLASAO ZA POBEDNIKE: Duhoviti duo osvojio glavnu nagradu u Talentu! (VIDEO)

Za kraj ističe da je siguran da svi muškarci koji su ga kritikovali ili mu se podsmevali, zasigurno imaju slične sadržaje u svojim telefonima.

- A šta muškarci se ne foliraju, ne laju svojim devojkama? Oni ne snimaju sebe? Ajde foliranti jedni, pustite tu priču - rekao je Šako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.