PRE NEKOLIKO GODINA JE IZGUBILA BITKU S KARCINOMOM - MOJ NEZABORAV... Dragana Katić objavila sliku MAJKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 14:56

PRE NEKOLIKO GODINA JE IZGUBILA BITKU S KARCINOMOM - "MOJ NEZABORAV..." Dragana Katić objavila sliku MAJKE!

Nedostaje joj...

Voditeljka Dragana Katić prilično rano se suočila sa gubitkom roditelja. Kao jedinica, od njih je dobijala ljubav i bezuslovnu podršku, pa njihov gubitak pamti kao najbolniji period svog života. Sada je na svom Instagram storiju podelila fotografiju svoje mame koja je pre nekoliko godina izgubila bitku sa karcinomom, te napisala - "Moj nezaborav", uz emotikon srca.

- Bila sam jedinica i rasla sam u skladnoj, dobroj porodici, sa dobrim roditeljima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bili smo vrlo povezani i lepo smo živeli. Kada sam izgubila oca, to je bio težak i šokantan period u mom životu, posebno što sam bila mnogo vezana sa njega. Imali smo poseban odnos, kakav samo kćerka može da ima sa ocem. Posle toga izgubila sam majku. Prošla sam kroz njenu bolest, borila sam se sa svim onim izazovima koje mi je svaki dan nosio, a znala sam da odlazi neko ko mi je tako drag i blizak. Meni je majka bila desna ruka u odgajanju dece i moji sinovi su mnogo bili vezani za nju. Istovremeno sam se borila za njen život i za to da moja deca to prihvate i sa svojom tugom što nam se to dešava, jer su mi roditelji umrli relativno mladi - ispričala je ona jednom prilikom.

Sudeći po ovoj fotografiji koju je podelila, Dragana je lepotu i držanje povukla na svoju majku.

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic) on Jul 27, 2020 at 10:43am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.