PRAVO NA KAPIJU: Ša povileneo, pa zapretio DISKVALIFIKACIJOM Ne mogu više ovo da podnesem

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:21

PRAVO NA KAPIJU: Ša povileneo, pa zapretio DISKVALIFIKACIJOM "Ne mogu više ovo da podnesem"

Ni prvi, ni poslednji put.

Turbulentna veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović neprestano je ispraćena budnim okom pripadnika sedme sile. Nakon što su ostavili javno svoje partnere Vanju Ignjatović i Stanislava Krofaka, pretpostavka je bila da će konačno uploviti u miru luku. O, kakva iluzija.

Svađe su sve učestalije, i dok nekadašnji reper peni, Jovanovićeva je na njegovo urlanje jako često hladna k'o špricer. Danas je ispao novi karambol, zbog kog je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nenad zapretio izlaskom!

Kako tvrdi, Miona ga neprestano ponižava, te je on na korak do napuštanja rijalitija. Izleteo je besan iz Bele kuće, pa krenuo da urla iz petnih žila, a Anita Stanojlović je pokušavala da ga uteši, ali joj to nije polazilo za rukom, kao što nije nikome nikad.

- Pun mi je k*rac, bre, bol u k*rcu! K*rčenje, podj*bavanje, ponižavanje 24/7! Teror, bre - ponavljao je Ša sve vreme, dok ga je Anita savetovala:

- Ružno se ponaša, ja sam joj rekla. Smiri se malo, okreni stranu. Umesto sad što ćeš da vileniš tako... - pokušala je da ga smiri Anita.

- Nemam snage, jedva sam ovde. Jedva sam ovde, veruj mi, ne mogu da podnesem podj*bavanje, podbadanje, jednostavno ne mogu! Nemam snage za ovo, ne znam kako da objasnim ljudima, samo bih da odem. Ostavi me onda na miru, imaj svoj rijaliti, vrati se kome hoćeš, slušaj sve žive, idi u p*čku materinu više. Ne mogu da izdržim, da se odvojim ovde, ne mogu - pričao je Ša, dok mu je Anita poručila da treba da promeni taktiku.

- Sve dok joj podilaziš, titraš, tako se ponašaš, j*baće te. Uvek je bilo tako, kad nađeš dobrog momka koji radi dobro za tebe... - rekla mu je Anita.

Srbija Danas

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.