PRAVA ISTINA! Aca Lukas JAVNO otkrio GLAVNI RAZLOG zašto je NAPUSTIO Grand, a nije zbog Lepe Brene

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 22:10

PRAVA ISTINA! Aca Lukas JAVNO otkrio GLAVNI RAZLOG zašto je NAPUSTIO Grand, a nije zbog Lepe Brene

Konačno otkrio nakon toliko spekulacija...

Aca Lukas je večeras gostovao u emisiji na Kurir televiziji gde je otkrio glavni razlog zašto je napustio "Grand", obzirom da se spekulisalo da je razlog Lepa Brena.

On je otkrio da mu je jednostavno dosadilo i da je to glavni razlog napuštanja, pa prokomentarisao da je uvek bio u dobrim odnosima sa Lepom Brenom:

- Nisam video svrhu da sedim kod Saše Popovića. Dosadilo mi je, napustio sam Grand. Nema spektakularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razloga. Ja sa Brenom nisam bio u dobrim odnosima, i ona nije moj razlog napuštanja Granda - rekao je Lukas.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aca Lukas otkrio koju ženu je najviše volio i zašto je napustio Grand

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020, 08:45

Aca Lukas gostovao je u emisiji "Sceniranje", gdje je pričao i na temu svog ljubavnog života, tačnije o bivšoj supruzi Sonji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.