POTEKLA KRV! Zadrugar naneo sebi JEZIVE POVREDE - zavladala PANIKA, dozivaju PRODUKCIJU da reaguje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 12:14

POTEKLA KRV! Zadrugar naneo sebi JEZIVE POVREDE - zavladala PANIKA, dozivaju PRODUKCIJU da reaguje!

Povredio se u naletu besa!

Noćas je došlo do žestoke svađe između Sanje Grujić i Marka Stefanovića. Marko je pobesneo pa je pobacao stvari i lomio sve pred sobom. On je želeo da raskine sa Sanjom, ali ona nije to želela da prihvati.

Kada je iz sve snage udario u vrata, uspeo je da povredi svoju ruku. Zadrugari su se okupili oko Marka u pabu i pokušali da mu zaustave krvarenje. Stefan Radić Rodni mu je čvrsto držao gazu oko zgloba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šake. Zadrugari su se uplašili da je isekao venu u naletu besa, pa su odmah priskočili u pomoć. Srećom, Marko nije naneo sebi dubinsku povredu, pa je Rodni uspeo rukom da mu zaustavi krvarenje. Lepi Mića se obratio produkciji i zamolio ih da im donesu sve što je neophodno da mu saniraju povredu.

- Gde je udario sad? - pitala je Milica Veselinović.

- Ne znam. Otkud ja znam. U vrata - rekla je Sanja na ivici suza.

- Dobro je. To što je razvalio sva vrata, ko to j*be. Moraš da se smiriš Marko. Dajte gazu i flaster, molim vas - obratio se Lepi Mića produkciji.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by Besni_medvedici (@besni.medvedici)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.