POSLE BEGA DALILE I DEJANA Traži ih - naišla na vrata ZABARIKADIRANA stolicom! Unutra Š-O-K - na slavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE BEGA DALILE I DEJANA Traži ih - naišla na vrata ZABARIKADIRANA stolicom! Unutra Š-O-K - na slavu

Nema mira u Šimanovcima.

Potpuno rasulo ove večeri na proslavi krsne slave Bore Santane u rijalitiju "Zadruga 3". Nakon što su bili nezadovoljni jer nije bilo adekvatnog mesa za njih, Dejan i Dalila Dragojević su razvalili vrata na imanju u Šimanovcima i izašli napolje uz prepirku sa obezbeđenjem koje im je govorilo da se smire i da spuste loptu na zemlju.

Problem je izbio zbog toga što je Dalila islamske veroispovesti i ne jede svinjetinu, a ostatak ukućana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je razgrabio piletinu za koju je ona ostala uskraćena.

To nimalo nije pogodilo Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, a izgleda da su i patnje zbog abortusa ostavili iza sebe. Popularni par je ponovo imao seks i to u rehabilitaciji.

Oni su vrata zabarikadirali stolicom da ih neko ne uznemirava. Kao da su imali predosećaj da će najbolja rukometašica sveta svih vremena, Svetlana Ceca Kitić, da naiđe.

Ceca je izgleda jedina koja je tragala za Dalilom i Dejanom. Pokušala je da uđe u rehabilitaciju i dovikivala je Dalilu, ali su vrata bila zaglavljena.

- Zauzeto, nije tu Dalila - odgovorio je gotovo u glas par koji je prekinut usred "posla".

Kitićeva je nastavila da traga po imanju, ali nije našla bračni par Dragojević čija je sudbina još uvek neizvesna.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA JE SAD TO? Evo GDE su Dalila i Dejan nakon bega iz Zadruge! Verujete li da se OVO dešava? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019

Potpuna zbrka....Tresla se gora, rodio se miš. I to ne prvi put kada su Dalila i Dejan Dragojević u pitanju u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga"...Popularni par je napravio veliki haos ovog popodneva na imanju u Šimanovcima nakon što su bili nezadovoljni jer nije bilo adekvatnog mesa za njih. Dejan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

GORI INTERNET! SVE JE NAMEŠTENO: Da li su ovo PRAVI razlozi bega Dalile i Dejana? Sve je zbog HONORARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019

Gledaoci ne opraštaju....Dejan i Dalila Dragojević, juče su uz obijanje i lupanje vrata "Zadruge 3", nasilno napustili Imaginarijum, ali su se ubrzo vratili, posle razgovora sa produkcijom...Kao što znamo, za vreme Borine slave, Svete Petke, Dalila i Dejan su prvo bacali hranu, a potom i razvalili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.