GORI INTERNET! SVE JE NAMEŠTENO: Da li su ovo PRAVI razlozi bega Dalile i Dejana? Sve je zbog HONORARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI INTERNET! SVE JE NAMEŠTENO: Da li su ovo PRAVI razlozi bega Dalile i Dejana? Sve je zbog HONORARA

Gledaoci ne opraštaju...

Dejan i Dalila Dragojević, juče su uz obijanje i lupanje vrata "Zadruge 3", nasilno napustili Imaginarijum, ali su se ubrzo vratili, posle razgovora sa produkcijom.

Kao što znamo, za vreme Borine slave, Svete Petke, Dalila i Dejan su prvo bacali hranu, a potom i razvalili vrata frizerskog salona rijalitija, kako bi izašli napolje. Razlog tome je, navodno, jer par ne jede svinjetinu, zbog vere Dalile Dragojević, kao i njihovih izjava da navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa nisu jeli dva dana.

Nakon toga, krenule su osude na društvenim mrežama, gde su gledaoci jasno iznosili svoja mišljenja o intrigantnom paru.

- Postaje sve očiglednije da je ceo ovaj cirkus sa Dudlom i Pudlom u dogovoru sa produkcijom, da im se da na značaju, pošto su dosadni, pa produkcija mora da im pravi priču, kako bi opravdali svoh honorar. Razjarena pudla neče biti uopšte kažnjen za štetu koju je napravio, a ako i bude kažnjen, biće to nešto smešno, dok da je neko drugi uradio nešto tome slično, bio bi drastično kažnjen, ako ne i izbačen iz Zadruge. PS. Draga Produkcijo, ovim cirkusom sa Dudlom i Pudlom, ništa niste postigli, ljudi ih i dalje ne vole, a i dalje su dosadni, kao što su bili - bio je jedan od komentara na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako je izgledalo sve, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.