ŠTA JE SAD TO? Evo GDE su Dalila i Dejan nakon bega iz Zadruge! Verujete li da se OVO dešava? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SAD TO? Evo GDE su Dalila i Dejan nakon bega iz Zadruge! Verujete li da se OVO dešava? (VIDEO)

Potpuna zbrka...

Tresla se gora, rodio se miš. I to ne prvi put kada su Dalila i Dejan Dragojević u pitanju u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Popularni par je napravio veliki haos ovog popodneva na imanju u Šimanovcima nakon što su bili nezadovoljni jer nije bilo adekvatnog mesa za njih. Dejan i Dalila su razvalili jedna od vrata na imanju i praktično su izašli napolje uz prepirku sa obezbeđenjem koje im je govorilo da se smire i da spuste loptu na zemlju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Problem je izbio zbog toga što je Dalila islamske veroispovesti i ne jede svinjetinu, a ostatak ukućana je razgrabio piletinu za koju je ona ostala uskraćena.

Međutim, kao i nekoliko puta u trećoj sezoni, oni su se ubrzo vratili u Belu kuću, a produkcija je uspela da ih nagovori da nastave takmičenje. Oni su nedugo posle bega i dramatičnih scena razvaljivanja vrata i rasprave sa obezbeđenjem, stigli u spavaću sobu i legli jedno pored drugog.

Iako su nedavno imali razmirice i sitne svađe, odnos između njih je bio odličan. Smejali su se i zadirkivali na krevetu, mazali su pekmez na hleb i hranili jedno drugo. Pomalo neverovatno da su uspeli da se tako brzo smire i da se ponašaju kao da se ništa pre toga nije ni desilo.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAZNALI DA NISU FAVORITI PA POBEGLI: Dalila i Dejan RAZVALILI pola Zadruge, sve se treslo, ukućani u STRAHU (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 28.Okt.2019

Dalila i Dejan Dragojević razvalili su kapiju kako bi pobegli iz rijalitija “Zadruga”. Bračni par Dragojević najpre je dozivao produkciju, traživši da im donesu da potpišu ugovore o napuštanju rijalitija. Nakon što se niko nije oglasio, Dejan je prvo pokušao da razvali spoljna vrata koja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.