POPIO OTKAZ LJUBAVNIK IZ OBEZBEĐENJA? Milica namestila dečka da ga PRODUKCIJA NAJURI - otkriveni detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 07:30

POPIO OTKAZ LJUBAVNIK IZ OBEZBEĐENJA? Milica namestila dečka da ga PRODUKCIJA NAJURI - otkriveni detalji!

Osetila je grižu savesti!

Aktuelna zadrugarka Milica Veselinović, našla se u centru skandala kada je otkriveno da ima tajnu romansu sa pripadnikom obezbeđenja, sa kojim je provela nezaboravno vreme dok je bila u zatvoru rijalitija "Zadruga 6".

Kao bomba je odjeknula vest da se viđaju, ali tu nije kraj intrigama. Sada je svetlost dana ugledao klip na kojem ona otkriva cimerki Aleksandri Sani Momčilović da je isti dobio otkaz, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je se saznala istina.

- Jutros je bio na terapiji i saznala sam da je dobio otkaz, zakleo mi se. Budem li videla u petak da ga nema i da je to zbog mene, idem i ja kući - rekla je Milica, dok je sve vreme šaputala sa Sanom.

- Ma ajde bre, koliko se puta taj kleo. I da jeste dobio otkaz, ne mora da znači da je zbog tebe-tebe, već možda zbog drugih ljudi - rekla je Sana.

- Ja sam dala materijala, mislim videli su sve, videli su nas dvoje. Ja da ovde budem još dva meseca ne pada mi na pamet - ljutito je govorila Veselinovićeva, smatrajući da ispada kako je dečka "namestila".

Detaljnije pogledajte u video zapisu, klikom na OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.