POLJUBI ME U G*ZU! To, nabijaj mi se! Osamili se ZAGRLJENI - a onda VATAČINA I POLJUBAC?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLJUBI ME U G*ZU! To, nabijaj mi se! Osamili se ZAGRLJENI - a onda VATAČINA I POLJUBAC?! (VIDEO)

Rodile su se snažne simpatije!

Adam Đogani prve simaptije je pokazao prema Dorotei Jovanović, ali njegovo srce je osvojila druga zadrugarka. Naime, Adam i Marijana Zonjić noć su proveli igrajući se u drvorištu luksuznog imanja kao deca gde su vidno jedno drugom pokazali svoje simpatije.

U jednom trenutku, Marijana je govorila Adamu "Poljubi me u g*uz", na engleskom, a onda su počeli da se grle i rvu, te joj je on oteo papuču. "To, nabijaj mi se", rekao je Adam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se očigledno potpuno oslobodio sa Marijanom, kao i ona sa njim. Nakon jurcanja i grljenja, ovo dvoje zadrugara legli su jedno pored drugog zagrljenji u dvorištu, gde su pokazali svoje emocije.

GRCA U SUZAMA, BORI SE ZA VAZDUH: Za nju je veče bilo BURNO! Luna uzdiše... ON je MUČI - natopila jastuk!

- Zato ti imaš ovaj stomak. Što je lepo ovako - rekla je Marijana ležeći na Adamovom stomaku.

- Pa naravno, zato ja imam ovaj stomak da tebi bude udobrno - rekao je Adam, a u jednom trenutku izgledalo je čak i da su se, grleći se, čak i poljubili, mada zbog ugla iz kojeg ih je kamera snimala u to ne možemo da budemo sigurni.

AFERA GEJ-SNIMAK SE NASTAVLJA! Kija Slobi preti OVIM!? Užas i sramota, a onda ŠOK: NAJZAD PROGOVORILA

Dorotea je predložila Adamu da spavaju napolju, a zatim joj je on otvoreno izjavio ljubav, što se zadrugarki veoma dopalo.

- Hajde da spavamo ovde. Što ti lupa srce - rekla je Marijana

- To je zbog tebe - odgovorio je Adam.

Na iznenađenje mnogih, nakon što su se ovo dvoje zadrugara uputili ka Beloj kući, Adam je Marijanu šaljivo udario po g*zi, a zatim je i zagrlio. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIČALI PERVERZIJE DO KASNO U NOĆ: Navatali su se , a onda je pao i POLJUBAC – ovo niko nije očekivao od ovih ZADRUGARA!

Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2018

Adam Đogani prve simaptije je pokazao prema Dorotei Jovanović, ali njegovo srce je osvojila druga zadrugarka. Naime, Adam i Marijana Zonjić noć su proveli igrajući se u drvorištu luksuznog imanja kao deca gde su vidno jedno drugom pokazali svoje simpatije. U jednom trenutku, Marijana je govorila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.