POGINUO influenser (23): Pao u provaliju dok je snimao za društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 01:29

POGINUO influenser (23): Pao u provaliju dok je snimao za društvene mreže

Okliznuo se i pao.
Grčki fitness influencer, Giorgi Tzane Janelidze umro je nakon pada koji se dogodio dok je u Italiji snimao sadržaj za društvene mreže.
Kako piše grčki list Ethnos, nesreća se dogodila u sredu 13. marta, dok je Janelidze stajao na balkonu bez ograde. Okliznuo se i pao u provaliju.
Na teren su stigli vatrogasci i ostale hitne službe, ali ga nisu uspeli spasiti. Helikopterom su potom izvukli njegovo telo i prebacili ga u Saline Joniche. Imao je 23 godine.
Janelidze je bio u Roghudi Vecchio, drevnom planinskom selu koje je 1970-ih napušteno zbog velikih poplava. S njim je bio prijatelj koji je potvrdio njegovu smrt.
Srbija Danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati influenser (23) tragično izgubio život, okliznuo se i pao u provaliju dok je snimao za društvene mreže

Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024

Grčki fitnes influenser Giorgi Tzane Janelidze (23) poginuo je u Italiji dok je snimao sadržaj za društvene mreže. Kako piše grčki portal Etanos, Janelidze se okliznuo dok je stajao na balkonu bez ograde i pao u provaliju.. Nesreća se dogodila u sredu 13. marta u drevnom planinskom selu Rogudi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.