POGAZILA MOLBU RODITELJA: Anđela PROVELA NOĆ sa Bojanom, reči majke joj ništa nisu značile

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 15:37

POGAZILA MOLBU RODITELJA: Anđela PROVELA NOĆ sa Bojanom, reči majke joj ništa nisu značile

Odlučila da ide srcem, a ne mozgom.

Odnos između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo pomno prati ceo region. Od kako su ozvaničili vezu, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović više ne kriju svoje strasti i ne odvajaju se, a sada je Anđelina majka uputila njoj jasnu poruku.

- Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovu priču. Obrukala si se za vek vekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka , ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš videti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno? - rekla je Anđelina majka tokom novogodišnje čestitke.

Anđela je ipak donela hrabru odluku da ignoriše maminu pretnju i posluša svoje srce uprkos tome što joj je preko čestitke jasno stavljeno do znanja da se udalji od Bojane Pavlović i prekine svaku komunikaciju sa njom. Ova hrabra odluka sigurno će imati uticaj na dalji razvoj njihovog odnosa, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se situacija dalje odvijati, pogotovo jer danas porodice ulaze u "Elitu".

Podsetimo, Anđelina majka se obratila kroz video poruku i iznela šokantne reči koje su uzdrmale celu prostoriju. Ova poruka je izazvala neprijatnu tišinu među takmičarima, čak ni voditeljka nije znala kako da se postavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.