POČELE AUDICIJE: Mitrovići ponosno OBJAVILI DETALJE KONKURSA na Pinku - potpuno promenjen koncept

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 13:28

POČELE AUDICIJE: Mitrovići ponosno OBJAVILI DETALJE KONKURSA na "Pinku" - potpuno promenjen koncept

Divne vesti iz poznate i uspešne kuće!
Jedno od tri najbolja evropska pozorišta nalazi se u Beogradu, u vlasništvu Željka Mitrovića, u nekadašnjem bioskopu Odeon.
Domaća publika baš u ovom prostoru ima prilike da se susretne sa najmodernijim tehničkim dostignućima, scenskim i audio efektima, ali i potpuno novim umetničkim konceptom.
- Teatar Odeon je džinovski projekat i predstavlja mnogo više od samog pozorišta. Ideja je da Teatar Odeon bude jedna od prvih institucija pop i rok kulture. U sklopu Teatra Odeon radiće rok klub, radiće džez klub, kao i nekoliko kafea koji će biti muzički opredeljeni ka tim žanrovima. Pored toga postojaće i umetnički savet koji će budžetom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.