PLJUŠTE TUŽBE zbog Aleks: Isplivale informacije iz SPOLJNOG SVETA - Mnogi su na SUDU, videće kad izađu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 02:20

PLJUŠTE TUŽBE zbog Aleks: Isplivale informacije iz SPOLJNOG SVETA - Mnogi su na SUDU, videće kad izađu!

Otkrila sve!

Slovenka Nikolić, majka rijaliti učesnice Aleksandre Nikolić, je u emisiji "Izbacivanje" otkrila voditeljki Dušici Jakovljević da je tužila više zadrugara.

- Slovenka, Vi već godinama gledate Aleksandru u rijalitiju, da li se ikada ogugla? Da li Aleks ima iskrenog prijatelja? - pitala je Dušica.

- Ne, moja Dušice. Ja možda delujem grubo, ali ja sam jako veliki emotivac, naročito kad je ona u pitanju. Četiri godine napad na nju. Praštala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam, ali ove godine ne. Mnogi su na sudu. Videće kad izađu. Neću više praštati uvredu mog deteta. Rešila sam i uradila šta sam uradila. Ona osim Miće nema iskrene prijatelje. Bez uvrede Miličinoj porodici, Milica ju je tako prodala - rekla je, pa dodala:

- Toliko ne namazana. Prošla sam sve, ali to videla nisam. Aleksandra je stvarno bila odan prijatelj. Moja Aleksandra je naivna. Pošaljem Aleksandri garderobu, prvo je vidim na Milici. Ivan je bio prijatelj iz interesa, dizao je u nebesa, hvalio je. Onda kad je iznela šta je iznela i krenula sa Carem, on je digao ruke, što ja ne mogu da opravdam. Kad si mi prijatelj, tu si kad padam. I Zorica je njoj odana na neki način. Mića... Pa, draga mi je Anđela, ova što je nominovana sa njom večeras - rekla je Slovenka.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.