PISMO VELIKOG ŠEFA NAPRAVILO HAOS! OBEZBEĐENJE trčalo za njima! Svi Zadrugari POLETELI na KAPIJU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PISMO VELIKOG ŠEFA NAPRAVILO HAOS! OBEZBEĐENJE trčalo za njima! Svi Zadrugari POLETELI na KAPIJU?!

Ko će prvi?

Nakon podele budžeta, Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je otvorena prodavnica i da mogu kupiti sve potrepštine koje su im neophodne za život u Beloj kući.

Dragana Stojančević je kao ovonedeljni vođa pročitala pismo Velikog šefa, a zadrugari su brzinom munje otrčali ka doku gde su ih čekali brodići koji su ih odveli do prodavnice.

- Dragi zadrugari, upravo je otvorena prodavnica. U prodavnicu može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulaziti po četvoro. Svaka grupa ima po 10 minuta za kupovinu - pročitala je Dragana pismo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.