PEVAČICA HOĆE KUĆI: Brena danas ili sutra izlazi iz bolnice!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA HOĆE KUĆI: Brena danas ili sutra izlazi iz bolnice!

Lekarska komisija odlučiće da li će pevačicu pustiti na kućno lečenje posle podne ili sutra ujutru

Legenda folk muzike Lepa Brena uspešno se oporavlja u Ortopedskoj klinici u Lovranu. Lekarska komisija danas će odlučiti da li će je pustiti na kućno lečenje posle podne ili sutra ujutru. Očekuje se da će se Brena vratiti u Beograd.

Hrvatski mediji preneli su izjavu hirurga Hravoja Mokrovića, koji objašnjava kako je urađena operacija.

"Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << govorimo o prelomu na desnoj ruci, gospođa je zadobila težak prelom, ali nakon operacije možemo reći da je mogućnost komplikacija i eventualnih posledica veoma mala. Pacijentkinja je operisana tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska, ali u Hrvatskoj artroskopije ručnog zgloba radi veoma mali broj centara. Hirurška intervencija je trajala sat vremena i sve je prošlo u najboljem redu", rekao je za hrvatske medije dr Hrvoje Mokrović, koji je zajedno s dr Zdravkom Jotanovićem predvodio operaciju popularne pevačice.

Podsetimo, Brena polomila je obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Nezgoda se dogodila u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Brena krenula na doručak u japankama. Operisana je u subotu, a uz nju su sve vreme suprug Boba Živojinović i sinovi.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.