Lepa Brena slomila ruku u Hrvatskoj, otkazani svi nastupi!

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena slomila ruku u Hrvatskoj, otkazani svi nastupi!

Iako je list Jutarnji.hr onjavio da je "Lepa Brena slomila obe ruke u Hrvatskoj i da je u toku operacija u bolnici u Lovranu", iz Granda javljaju da to nije istina.

Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu.

Do daljeg nece nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihacu, saznaje Nadlanu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Brena slomila ruku, otkazani nastupi

Izvor: Story, 25.Jul.2014

Folk pevačica je na odmoru u Hrvatskoj, gde je bila sa svojim suprugom, Bobom Živojinovićem, pala i slomila desnu ruku...Lepa Brena, foto Luka Šarac

Nastavak na Story...

DANAS OPERACIJA: Brena plakala od bolova, Boba i sinovi je tešili

Izvor: Kurir, 26.Jul.2014, 11:30

Lekari u bolnici u Lovranu u poslednjem času odložili su hirurški zahvat jer pevačica ima problem sa trombozom ruke..Lepoj Breni preseo je godišnji odmor u Hrvatskoj. Pevačica je tokom jučerašnjeg dana hitno prebačena na odeljenje za ortopediju bolnice u Lovranu kod Opatije zbog preloma zgloba...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.