Lepa Brena povrijeđena u Hrvatskoj

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jul.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena povrijeđena u Hrvatskoj

Lepa Brena jutros je povrijeđena u Makarskoj. Iako su pojedini hrvatski mediji objavili da je popularna pjevačica slomila obje ruke u Hrvatskoj i da je u toku operacija u bolnici u Lovranu", iz Granda javljaju da to nije istina, javljaju beogradski mediji. Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog ljeta. Pjevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću. Hrvatski mediji javili su da je pevačica u saobraćajnoj nesreći polomila obe ruke i da se nalazi u kritičnoj situaciji. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Brena slomila ruku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014

Hrvatski mediji su preneli informaciju da je Lepa Brena doživela saobraćajnu nesreću na putu prema Makarskoj, da su joj slomljene obe ruke i da je trenutno na operaciji. Istina je da se folk pevačica saplela na doručku, pala i da je polomila jednu ruku...Oporavlja se u krugu porodice: Lepa Brena.. ..-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Lepa Brena slomila ruku

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2014

NOVI VINODOLSKI - Pjevačica Lepa Brena slomila je danas desnu ruku u zglobu, nakon što se tokom doručka sa suprugom saplela i pala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.