PAMET MU NIJE JAČA STRANA Drug Alena Hadrovića otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE o zadrugaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 22:47

"PAMET MU NIJE JAČA STRANA" Drug Alena Hadrovića otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE o zadrugaru

Alenov prijatelj ističe da je zadovoljan njegovim dosadašnjim učešćem u "Zadruzi".

Jedan od najzapaženijih učesnika ove sezone najgledanijeg rijalitija na Balkanu svakako je Alen Hadrović, koji se prethodnih dana našao u centru zbivanja zbog kratkog prekida odnosa sa devojkom Majom Marković i prekida prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem.

Tim povodom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Alenovim prijateljem Predragom, koji je najpre prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako mu se dopada Alenovo učešće i njegova veza.

- Za sada sam izuzetno zadovoljan, do pre par dana, kada je malo pao, on je okej, kulturno se ponaša, dobar je, ne pravi neke probleme, zaljubio se, što mu nije strano. Što se tiče njegove i Majine veze, ja ih podržavam, ako je njemu lepo, super. Samo što se malo pogubio u poslednjih nedelju dana, ali mislim da će biti sve okej, da će nastaviti dalje. Treba da je pusti dva, tri dana, neka je, sve će to biti u redu - rekao je Predrag.

U sredu su gledaoci u skolpu emisije "Pitanja gledalaca" optužili Alena da je proračunat, pa smo njegovog prijatelja pitali da li on prepoznaje Alena kao takvog.

- To su gluposti. On se prvi put našao u rijalitiju, on ne zna gde se nalazi. Nije proračunat, da je peti put tamo, možda bi bio proračunat. On se emotivno prepustio, pamet mu sad nije jača strana, više je srce nego pamet - rekao je Alenov prijatelj-

Alenov prijatelj prokomentarisao je i njegovo prijateljstvo sa Vladimirom Tomovićem.

- Tomović mu je jedan od boljih prijatelja. Mislim da Alen ne bi njega povredio, a ni Tomović Alena. Mislim da mu je Tomović dobar drugar, bar u rijalitiju - rekao je Predrag.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.