Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA ŠTO SAD ĆUTIŠ, ŠTA ĆUTIŠ?! Ljubav Milojka (74) i Milijane (21) ZBUNILA Srđana Predojevića UŽIVO u emisiji!

Ljubav između deke Milojka Božića i njegove 53 godine mlađe verenice Milijane Bogdanović drma srpsku javnost, pa su čak i voditelje jutarnjeg programa Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića. Dok su prelistavali dnevnu štampu, Jovana Joksimović i Srđan Predojević primetili su da je ljubav između Milojka Božića i Milijane Bogdanović zaintrigirala javnost i medije, te je The post PA ŠTO SAD ĆUTIŠ, ŠTA ĆUTIŠ?! Ljubav Milojka (74) i Milijane (21) ZBUNILA Srđana Predojevića UŽIVO u emisiji! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GLEDATE GA GODINAMA A NE ZNATE KAKVU JE TRAGEDIJU DOŽIVEO: U prošlosti se desila stvar koja ga je zauvek PROMENILA!

Izvor: Scandal.rs, 21.Mar.2019

Popularni voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović više od deceniju bude Srbiju svojim jutarnjim emisijama. Voditelj koji je magistrirao 2012. godine je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu ima dva posla. Srđan je takođe zaposlen u Vazduhoplovnoj akademiji i završio je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.