Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove holivudske dive usudile su se da skrate kosu, i izgledaju savršeno

Glumačke dive nemaju problem sa transformacijama izgleda. Toliko toga moraju da žrtvuju za pripremu uloga, da im eksperimentisanje sa mejkapom i fruzurom dođe kao dobar dan. Ove godine, veliki je broj onih koje su se odlučile da skrate svoju dugu, bujnu kosu. Ali, nisu pogrešile, kraća kosa stoji im fenomenalno! Izdvajam za vas one koje su me posebno oduševile.

1. Dženifer Lorens

Bob frizuru, koju nekako doživljavam kao zaštitni znak Viktorije Bekam, Oskarovka je učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << manje strogom, jer je najčešće nosi blago uvijenu.

2. Kajli Džener

Popularnoj rijaliti zvezdi takođe je odlično stajala bob frizura. Verovatno ste primetili da je glagol u prošloj rečenici u prošlom vremenu. Kajli vrtoglavom brzinom menja boje i dužinu kose, tako da ovaj bob, iako ga je nosila u drugoj polovini ove godine, već nije aktuelan.

3. Kara Delavinj

Ovako sečena i blago prelomljena kosa slavne manekenke oličenje je jednostavnog glamura. I boja i dužina Karine kose odaju gracioznost i čine ovu frizuru prosto savršenom.

Pročitajte i … Slavne lepotice imaju omiljenu party frizuru ove godine. I tako je jednostavna!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Ove holivudske dive usudile su se da skrate kosu, i izgledaju savršeno

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.