Osvanuo još jedan snimak NEDOPUSTIVOG PONAŠANJA Teodore Delić: Kamere uhvatile strogo zabranjen potez (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:40

Osvanuo još jedan snimak NEDOPUSTIVOG PONAŠANJA Teodore Delić: Kamere uhvatile strogo zabranjen potez (VIDEO)

Ovaj detalj promakao svima.

Sukob učesnika "Elite" Teodore Delić i Luke Majčice napravio je opštu pometnju u rijalitiju.

Do sukoba je došlo tokom dnevne emisije, kada su elitari trebali da biraju ko je po njihovom mišljenju najzaljubljeniji u rijalitiju.

Nakon ovoga je Teodorin dečko, Nenad Macanović Bebica, prišao devojci kako bi i saznao zašto je Luku napala i polila vodom, ali je ona još uvek bila besna.

- Ajde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skloni se od mene. Briši - rekla mu je besno Teodora, pa nastavila:

- Ja da, ali ne ti - rekao je.

- Ti si ga prvi polio prošli put. Nemoj sa mnom da se svađaš sada. Ajde beži, ućuti više! - urlala je Delićeva i gurnula ga.

Podsetimo, s obzirom da je Teodora Delić pokazala agresivno ponašanje prema Luki Majčici, a da je tolerancija na agresiju nulta, Veliki šef doneo je hitnu odluku da ona bude kažnjena mesečnim honorarom.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Srbija Danas/Instagram/samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.