Optužila ga da je SLAO TAJNE SIGNALE - Janjuš u neverici zbog Aneli: Šta me ovo snađe?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 04:02

Optužila ga da je SLAO TAJNE SIGNALE - Janjuš u neverici zbog Aneli: "Šta me ovo snađe?!"

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić glavna su tema otkad je "Elita 7" počela sa emitovanjem. Raznorazne turbulencije kroz koje prolazi njihov odnos poslednjih dana malo su ih odaljile, a danas su rešili da stave tačku na njihov odnos.

Učesnik "Elite", Marko Janjušević Janjuš stigao je kod Drveta mudrosti, kako bi mu se požalio na svoje probleme.

Ovom prilikom je spomenuo i Aneli Ahmić, koja ga je danas, kako je ona rekla, uhvatila kako šalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tajne signale drugoj devojci.

- Drvo, moram nešto da ti ispričam, šta se izdešavalo u toku dana. Od tebe tražim samo da mi daš dva piva, ako ti otvorim dušu. Ležao sam u Rehabu, oko 19:50, dolazi Aneli, koja mi govori: ''Provalila sam šta radiš''. Ja mislio da se šali, a ona rekla kako sam slao tajne signale tokom Mionine slave Jovani - rekao je Janjuš, pa dodao:

- Kaže devojka da sam očima pokazivao Jovani da idemo do toaleta. Drvo, šta mene snalazi? Možeš li da veruješ šta mi devojka govori? Nakon svega, govori da se igram sa njenim emocijama i vređa me - kazao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.