Opa, pade za slobodu Aneli SKAKALA DO PLAFONA, priredila publici SPEKTAKL u sitne sate (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 15:18

"Opa, pade za slobodu" Aneli SKAKALA DO PLAFONA, priredila publici SPEKTAKL u sitne sate (VIDEO)

Mnogi su zaključili da Aneli i Janjuš ne biraju sredstva, kako bi njihova veza i priča bila glavna, s obzirom da ih je ulazak Anđela potpuno poremetio. Videćemo kako ovo komentariše njena porodica, koja ne podržava vezu sa Janjušem.

Aneli Ahmić je juče napravila neviđenu dramu na imanju posle svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali to je nije omelo u tome da nakon toga završi kod njega u krevetu kao da se ništa nije desilo, što je publici dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podgrejalo sumnju da se ona folira.

Podsetimo, razlog sukoba bio je Anđelo Ranković, koji se sinoć uselio u Belu kuću.

Oni su u toku večeri spustili loptu, pa nastavili tamo gde su stali pre svađe, a Aneli je odlučila da pomirenje proslavi žestokom vrelom akcijom u kući Odabranih, gde inače borave.

- "Psujem ih jorgan, ubi me radoznalost: da li je Aneli gore ili Janjuš", "Opa, pade za slobodu! A dobro ništa strašno za nju", "Ala se Aneli razigrala odozgo! Poslušala Miću, ćuti i trpi", "Šta je ovo, sunce ti? Pa rekoše što bi Zola rekao kajne s*ks, oni su ponos svoje porodice i kad ovo bi", "Oni odnose imaju odavno... ona se guši jer se sviet ne vrti oko nje, ubiše se od glumatanja ljubavi, a Miona i Ša dobiše poklone, ali u pravu je da Janjušu nije bilo dobro kad je Aleđelo ušao i seo kod Maje, odmah sutra je počeo šetati po kući, nije bio sa njom" - nizali su se komentari.

Snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.