Omiljeni dvojac zakopao ratne sekire: Uroš na ivici SUZA nakon OVIH REČI koje mu je tata Janjuš uputio

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 03:47

Omiljeni dvojac zakopao ratne sekire: Uroš na ivici SUZA nakon OVIH REČI koje mu je "tata" Janjuš uputio

Mnogima je ovaj dvojac bio omiljen. Na trenutak je izgledalo kao da su prestali svaku komunikaciju, ali izgleda da nas ipak očekuje pregršt zabavnih scena i kadrova u budućnosti.

Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš su zakopali ratne sekire i obratili se Drvetu mudrosti.

- Molim te se javi Drvo - rekao je Janjuš, a kako je i bilo očekivano, Drvo mudrosti se oglasilo.

- Zdravo kralju, zdravo i tebi Uroše. Drago mi je da vas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidim ponovo zajedno - reklo je Drvo.

- Vidi ga kako se obukao kao moja majka Desanka kada je trebalo da ima prvi se*s. Stajling mu je čista desetka. Sve sam mu oprostio, greota je, jer je on stvarno bio vezan za neke stvari. Stavili smo sve sukobe iza sebe, jer samo ja ovo mogu da napravim - rekao je Janjuš.

- Na njega sam nasledio sve. Kunem se da neću više neke stvari da radim - rekao je Uroš

- Janjuš ima probleme koje ti Drvo možeš da rešiš. Treba mu lova da malo kocka i kupi slatko, mislim da je zaslužio neke novce od tebe - rekao je Uroš.

- Želim da čujem jedan kratki Janjušev govor o Urošu - reklo je Drvo.

- On je jedan momak koji je rođen sa simptomom da voli muškarce, a koji se jako vezao za mene i umislio da sam mu tata. Delimo jako lepe trenutke ovde. Žao mi je što smo se malo razdvojili ali se on jako vezao za mene i to nije foliranje. Jako je inteligentan i pametan, sladak je - rekao je Janjuš.

- Bilo je iskreno mada bi nagrada bila veća da si uspeo da ga rasplačeš. Novac će ti biti u poštanskom sandučetu - reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.