OVOM SE NIJE NADALA! Još jedan poklon od Jovića stigao na adresu Sofije Milošević! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 09:53

OVOM SE NIJE NADALA! Još jedan poklon od Jovića stigao na adresu Sofije Milošević! (FOTO)

Obasipa je pažnjom...

Sofija Milošević pohvalila se putem društvene mreže Instagram raskošnim buketom crvenih ruža.

Njen izabranik Luka Jović očito ne planira da prestane da je obasipa pažnjom i ljubavlju, pa joj je tako, iako je daleko od nje, poslao buket ruža.

U pitanju su crvene ruže, koje simbolizuju ljubav,. a belim je napravljeno slovo S, koje označava početno slovo imena njegove drage.

Ovo nije prvi put da uspešan fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenadi manekenku, ali je sigurno da je, od kako su otkrili da čekaju dete, obasipa pažnjom.

Sofija nije otkrila kojim povodom je ovako lep buket stigao na njeno ime, a kako se kaže - kad je ljubav jaka povod i nije neophodan.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.