OVOG UTORKA LJUBAVNICI U STUDIJU: Otkriće sve o vezi i da li su još uvek zajedno! Večeras kod Šopićke

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 13:46

OVOG UTORKA LJUBAVNICI U STUDIJU: Otkriće sve o vezi i da li su još uvek zajedno! Večeras kod Šopićke

Jedva čekamo.

Ovog utorka u vašoj omiljenoj emisiji o zadrugarima, koje se svake večeri emituje na televiziji ''Pink'', ''Narod pita'', u kojoj i sami možete da date svoj sud, kod atraktivne voditeljke Ivane Šopić gostovaće još jedan ljubavni par iz četvrte sezone ''Zadruge'', i to reper Milan Janković Čorba i pevačica Teodora Bilanović.

Čorba i Teodora su koz nekoliko meseci na velelepnom imanju u Šimanovcima prošli kroz razne testove, ali ipak su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli da se izdignu i svoju ljubav sačuvaju i za realan svet.

Večeras će se pred milionskim auditorijumom televizije ''Pink'', prvi put posle ''Zadruge'' naći oči u oči, na vrućim stolicama i osetiti sud naroda na svojoj koži uživo u programu. Otkriče sve o svom odnosu, misterijama i nedoumicama koje muče i intrigiraju narod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.