OVO PODLEŽE POLICIJSKOJ PRIJAVI Posle Miljaninog ŠOK POSTUPKA, voditelj morao da ZAPRETI! Užas u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2021, 08:22

"OVO PODLEŽE POLICIJSKOJ PRIJAVI" Posle Miljaninog ŠOK POSTUPKA, voditelj morao da ZAPRETI! Užas u Zadruzi

Ozbiljan sukob u kući!

Miljana Kulić je u toku sinoćnje emsije "Pretres nedelje" ušla u spavaću sobi i ispolivala vodom krevet u kojem spavaju Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić, sa kojima se nedugo pre toga posvađala.

- Pomeri se od njihovog kreveta, klošarko raspala, podmukla i zla - urlala je Jovana Tomić Matora na Miljanu.

- Je l' tebe polivam? Neću! - uzvratila je Miljana.

Stefan Karić saznao je da im je Miljana Kulić ispolivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krevet, pa se opet zaleteo na nju. Pridružila se i njegova devojka Jovana Ljubisavljević koja je ispalila rafal uvreda i pretnji.

- Raskomadaću te, ovo nije pretnja već obećanje - urlala je misica.

- Pretnje podležu policijskoj prijavi. Budite toga svesni. To nije kao kada se psujete. Odlično znate da sve prati policija i da svi idete na razgovor - rekao je smesta voditelj Milan Milošević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.