OVO NISTE ZNALI!  U špici popularne serije nalazi se PRIVATNA FOTOGRAFIJA ove SRPSKE GLUMICE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 21:03

OVO NISTE ZNALI! U špici popularne serije nalazi se PRIVATNA FOTOGRAFIJA ove SRPSKE GLUMICE! (FOTO)

Ovo se do sada krilo od javnosti!

Jedna od omiljenih serija 90-ih "Porodično blago" u svojoj uvodnoj špici iskoristila je fotografiju iz privatne arhive dive srpske kinematografije i jedne od glavnih junakinja, Svetlane Bojković.

Naime, Valerija Gavrilović, lik koji tumači Ceca Bojković, u seriji ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem.

Kako je bilo potrebno da se u špici dočara život glavnih junaka, ekipa koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je radila na seriji zamolila je našu glumicu da ustupi privatnu fotografiju za uvodnu špicu.

U jednom delu špice vidi se fotografija na kojoj Bojkovićeva drži bebu u rukama, a zajedno sa njom na fotografiji je Janketić. Beba koju drži je Katarina Žutić, njena ćerka.

Zapravo reč je o fotomontaži. Na originalnoj fotografiji umesto Miše Janketića je uslikan otac Katarine Žutić, drugi suprug Cece Bojković - Miloš Žutić.

Montaža je urađena toliko verodostojno da su gledaoci mislili da se zaista radi o orginalnoj fotografiji.

A Ceca je pet godina nakon smrti Miloša Žutića, koji je preminuo 1993. godine, ovu fotografiju ustupila u svrhe realizacije serije.

Glumica je Katarinu rodila kada je imala dvadeset pet godina, a Katarina je imala 21 godinu kada je ostala bez oca.

Objavu dijeli ▪︎Nᴀšɪ ɢʟᴜᴍᴄɪ/Fɪʟᴍᴏᴠɪ/Sᴇʀɪᴊᴇ▪︎ (@glumci_srb) Ruj 13, 2020 u 11:53 PDT

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.