OVO JE BOLELO! MOJA SREĆA JE UPROPAŠĆENA! Evo koga je Anđela nominovala: Reči upućene Zvezdanu cepaju srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:04

OVO JE BOLELO! "MOJA SREĆA JE UPROPAŠĆENA!" Evo koga je Anđela nominovala: Reči upućene Zvezdanu cepaju srce

"Razočarao si me i to nikada neću moći da zaboravim!"

Anđela Đuričić, sinoć je ustala da nominuje koga će potencijalno izbaciti iz Zadruge.

Potrčci već tri nedelje, u kojima se desio i raskid i prevara Zvezdana Slavnića, bili su baš on i Maja Marinković.

Nakon izlaganja Ane Ćurčić, koja je priznala da još uvek ima emocije prema Zvezdanu O ČEMU MOŽETE PROČITATI KLIKOM NA OVAJ LINK, ustala je i Anđela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na iznenađenje mnogih, "spustila je loptu", te mirno nominovala:

- Ja sam Maji već rekla svoje mišljenje, mislim da voli zauzete muškarce, loži te to da uzimaš srećnoj ženi muškarca, to hrani tvoj ego. Nas dve nikada više nećemo imati odnos, ti to dobro znaš. Ti si moju sreću upropastila, ali sa jedne strane mi jesi spas, loše mišljenje imam o tebi. Što se tiče Zvezdana, mislim da je vreme da se stavi tačka na to, ukoliko si saglasan samo možemo imati komunikaciju u emisiji. Razočarao si me i to nikada neću moći da zaboravim, ali Bože moj stavila sam tačku. Tebi želim da pronađeš sebe, jer si se izgubio više nego ja - govorila je Anđela.

- Znam da ima ružno mišljenje o meni, a što se tiče mog fetiša, ne bih se složila sa njom - rekla je Maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZVEZDAN JE MUŠKARAC KOG SAM BESKRAJNO VOLELA!" Ana konačno otkrila jedini razlog ulaska u Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023

"Ono što smo mi prošli nemate blage veze s mozgom, samo vas slušam."..Ana Ćurčić je sinoć na nominacijama otkrila da i dalje gaji emocije prema bivšoj ljubavi Zvezdanu Slavniću...Već tri meseca Ana je na pitanje Zvezdana "zašto si ušla", govorila da je ušla zbog sebe...Međutim, sinoć je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.