ZVEZDAN JE MUŠKARAC KOG SAM BESKRAJNO VOLELA! Ana konačno otkrila jedini razlog ulaska u Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:34

"ZVEZDAN JE MUŠKARAC KOG SAM BESKRAJNO VOLELA!" Ana konačno otkrila jedini razlog ulaska u Zadrugu

"Ono što smo mi prošli nemate blage veze s mozgom, samo vas slušam."

Ana Ćurčić je sinoć na nominacijama otkrila da i dalje gaji emocije prema bivšoj ljubavi Zvezdanu Slavniću.

Već tri meseca Ana je na pitanje Zvezdana "zašto si ušla", govorila da je ušla zbog sebe.

Međutim, sinoć je došlo do preokreta, kada je Ćurčićeva konačno otkrila da je ušla zbog Zvezdana u Zadrugu, što je i svima bilo jasno kako u Zadruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako i u spoljnom svetu, ali ona to nije nikada rekla, do sinoć:

- Jedini čovek zbog kog sam ušla u ovu "Zadrugu" je čovek kog sam volela beskrajno i iskreno. Ono što smo mi prošli nemate blage veze s mozgom, samo vas slušam. Volela sam ga najviše na svetu i iskreno da vam kažem da itekako bolujem, baš bolujem. On je rekao da je ostavio dušu tamo gde je ostavio, mislim da se duša ne ostavlja tek tako. Bolujem zbog toga što sam izgubila svog najboljeg prijatelja kog sam imala i kakav god da je bio naš život, bio je naš. Želim da kažem da sam kao povređena i izdana žena, jedna bol i žao mi je zbog nas. Nijednu svoju suzu nisam slagala, nijedno svoje ponašanje nisam slagala, kao što i sada radim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.