Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO ŠTA JE VRAČ DONEO PEVAČU U BOLNICU: Predstavio se kao njegov UJAK i uneo mu jednu SVETU STVAR

Popularnog pevača Darka Lazića u bolnici je navodno posetio vrač iz Požarevca. Izvesni vrač Puja, pevača je u KBC Zemun posetio 31. oktobra kada se svima predstavio kao ujak. Kako kaže izvor, čovek je predstavljen kao ujak iz razloga što niko osim članova porodice i devojke nije mogao da uđe kod Darka. – Na snimcima The post OTKRIVENO ŠTA JE VRAČ DONEO PEVAČU U BOLNICU: Predstavio se kao njegov UJAK i uneo mu jednu SVETU STVAR appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Darka Lazića posetio vrač iz Požarevca: U bolnicu ušao kao ujak, pa pevača umivao svetom vodicom!

Izvor: Svet, 29.Nov.2018

Darka Lazića u bolnici je posetio vrač iz Požarevca, piše Telegraf!. Izvesni vrač ima nadimak Puja, a pevača je u KBC Zemun posetio 31. oktobra kada se svima predstavio kao ujak.. Kako kaže naš izvor koji dobro poznaje čoveka kojeg zovu Puja, čovek je predstavljen kao ujak iz razloga što niko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.