Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2018, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA TVRDI: Marina mu služi samo da sakrije patnju zbog ANE SEVIĆ, pre UDESA su se SVAĐALI

Bivša devojka Darka Lazića, hrvatska pevačica Olivera Matijević, tvrdi da folkerova verenica Marina Gagić još uvek nije svesna šta je čeka pored popularnog pevača koji se u KBC Zemun više od mesec dana oporavlja od udesa. Olivera je za Srpski Telegraf otkrila da smatra da Darko još uvek nije preboleo svoju bivšu suprugu Anu Sević, The post BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA TVRDI: Marina mu služi samo da sakrije patnju zbog ANE SEVIĆ, pre UDESA su se SVAĐALI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO ŠTA JE VRAČ DONEO PEVAČU U BOLNICU: Predstavio se kao njegov UJAK i uneo mu jednu SVETU STVAR

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2018

Popularnog pevača Darka Lazića u bolnici je navodno posetio vrač iz Požarevca. Izvesni vrač Puja, pevača je u KBC Zemun posetio 31. oktobra kada se svima predstavio kao ujak. Kako kaže izvor, čovek je predstavljen kao ujak iz razloga što niko osim članova porodice i devojke nije mogao da uđe...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.