Darka Lazića posetio vrač iz Požarevca: U bolnicu ušao kao ujak, pa pevača umivao svetom vodicom!

Izvor: Svet, 29.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darka Lazića posetio vrač iz Požarevca: U bolnicu ušao kao ujak, pa pevača umivao svetom vodicom!

Darka Lazića u bolnici je posetio vrač iz Požarevca, piše Telegraf!
Izvesni vrač ima nadimak Puja, a pevača je u KBC Zemun posetio 31. oktobra kada se svima predstavio kao ujak.
Kako kaže naš izvor koji dobro poznaje čoveka kojeg zovu Puja, čovek je predstavljen kao ujak iz razloga što niko osim članova porodice i devojke nije mogao da uđe kod Darka.
– Na snimcima i slikama koje su objavljene smo videli da nije u pitanju ujak, već Puja. Ovde ga svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << znaju i zna se da je bio kod Darka. Rekli su da je ujak, jer drugačije ne bi mogao da uđe tamo kod njega – kaže naš izvor.
Kako objašnjava, Puja je kod Darka poneo navodno osveštanu vodu, kojom je umio Darka.
– Znam da ga je tom vodom umivao, ali ništa više od toga nije hteo da priča. Samo je rekao da je dobro i da će biti dobro – dodaje naš izvor.
Podsetimo, Darko u KBC Zemun leži od 23. oktobra, kada je na putu Subotište-Brestač imao tešku saobraćajnu nesreću.
svetsvet
The post Darka Lazića posetio vrač iz Požarevca: U bolnicu ušao kao ujak, pa pevača umivao svetom vodicom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.